Sportersverzekering

Over ons

De organisatie achter sportersverzekering

Voor ons als team van Sportersverzekering.nl is een goede fysieke gezondheid erg belangrijk. Het is de basis voor kwaliteit in ons leven. Zelf hebben we jaren op hoger niveau gesport en ook nu zijn we nog steeds actief in diverse disciplines. Door onze ervaring weten we echter ook wat de financiële keerzijde kan zijn als je niet kan sporten vanwege blessures, medische ingrepen of ziekte.

Zekerheid bij een financiële tegenvaller

Vanuit ons vakgebied verzekeringen hebben wij daarom nagedacht over dit financiële risico en hoe we daar een oplossing voor kunnen bieden. Zo zijn wij in gesprek geraakt met een gerenommeerde verzekeraar met wie we samen de Sportersverzekering hebben ontwikkeld. 

Gegevens Sportersverzekering

Sportersverzekering.nl is gevestigd in Genemuiden en ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (vergunning 12005748) en bij de Kamer van Koophandel (nummer 05061872). 

Sportersverzekering

Collectieve Sportersverzekering voor sportscholen en verenigingen

Aan sportscholen, clubs en verenigingen kunnen wij een collectiviteitskorting geven op de Sportersverzekering. Wil je weten wat de Sportersverzekering voor jou als sportschooleigenaar of verenigingsbestuurder kan betekenen? Klik dan op de button voor meer informatie.